Opdracht 2:
Theorie, Ondernemerschap en Communicatie

http://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2018/03/Nieuwe-beelden-Opdracht-2-1.jpg
http://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2018/03/Opdracht-2-2.jpg

Voor de tweede onderdeel van de meesterproef werd het bedrijfsplan van Slagerij-Traiteur Van Roessel tot in detail doorgenomen. Ook is onder meer getoetst in hoeverre Dennis van Dun zich een ambassadeur voor het slagersvak toont. Op 20 september 2017 hield hij een presentatie voor de beoordelaars. Aansluitend werd Dennis’ theoretische vakkennis zeer uitvoerig getoetst. Ook voor deze opdrachten slaagde Dennis met vlag en wimpel.

http://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2018/03/Extra-foto-Opdracht-2-2.jpg
http://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2018/03/Extra-foto-Opdracht-2-3.jpg
http://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2018/03/Extra-foto-Opdracht-2-4.jpg