Meesterslager Dennis van Dun van Slagerij van RoesselMeesterslager Dennis van Dun van Slagerij van Roessel
 
Meesterslager Dennis van Dun van Slagerij van RoesselMeesterslager Dennis van Dun van Slagerij van Roessel
  • Home
  • De Meesterproef
    • Opdracht 1: Slacht, Inkoop en Vaktechniek
    • Opdracht 2: Theorie, Ondernemerschap en Communicatie
    • Opdracht 3: Worstmakerij en Traiteur
  • Excellente producten
    • 1. Specialiteit: Zachte Brabantse metworst
    • 2. Klassiek gerecht: Blanquette de veau
    • 3. Specialiteit: Involtino di manzo
    • 4. Specialiteit: Coppa
    • 5. Specialiteit: Boerenbloedworst
    • 6. Specialiteit: Venkelsalami
    • 7. Specialiteit: Hamworst
    • 8. Specialiteit: Gerookte boerenleverworst
    • 9. Specialiteit: Gevulde kalfsborst
    • 10. Specialiteit: Paté en croute
    • 11. Specialiteit: Dry aged beef
  • Meesterproef Christiaan
  • Historie van Roessel
  • Contact

© 2018 / 2020, Slagerij-Traiteur Van Roessel
De informatie over de producten die op deze site worden gepresenteerd mag uitsluitend worden gedeeld na toestemming door Dennis van Dun, Slagerij-Traiteur Van Roessel. Film en fotografie: Pulles & Pulles (Dennis van Dun) en Peggy’s Content (Christiaan Verkuijl)

https://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2018/03/Logo-Meesterslager-shade.png
https://meesterslagervanroessel.nl/wp-content/uploads/2020/09/Meester-Verkoper-logo-RGB-klein.png